VAGYONVÉDELMI JÁRŐRSZOLGÁLAT

 

 

Telephelyek, üzlethelységek, magánlakások biztonságának fokozása érdekében járőrszolgálatot üzemeltetünk. 

 

Ügyfeleink egyedi igényei alapján vagyonőreink személyes jelenlétükkel győződnek meg az objektumok sértetlenségéről. 

 

Tapasztalataink alapján a személyes jelenlét nagyban fokozza az objektumok védettségét a jogtalanul behatolókkal szemben.

 

Ezen kívül rendszeres gépkocsis járőrszolgálatot vállalunk meghatározott szerződési feltételek mellett, autós járőreink a mindenkori KRESZ előírásait betartva, 5-15 percen belül a megadott címre érkeznek.

 

Betörés esetén a járőr feladata:

 

- Az elkövető visszatartása a hatóság kiérkezéséig
- Elsősegélynyújtás, ha szükség van rá
- A helyszín biztosítása
- Az esetleges további károk megakadályozása


A hatékony fellépés garanciája:


- Összehangolt csapatmunka, korszerű technika
- Helyszínre érkezés a riasztásnak megfelelően
- Autóink személyzete
- Minden riasztás egyaránt fontos
 

 

Összehangolt csapatmunka, korszerű technika:

 

Járőreink munkáját diszpécserszolgálatunk tapasztalt munkatársai hangolják össze az általunk őrzött objektumok távfelügyeletével, illetve szükség esetén az általunk biztosított rendezvény helyszínének őrzésével, így is növelve partnereink biztonságát. 

 

Korszerű technika segíti a feladatok összehangolását: járőrautóink mindegyike GPS műholdas követőrendszerrel van felszerelve. 

 

Ennek a korszerű technikának a segítségével a diszpécserközpont vezetője egy monitoron látható térképen állandóan szemmel kísérheti járműveink hollétét.


 
Autóink személyzete:

 

Abban az esetben, ha riasztás érkezik be - ezt a diszpécser telefonon vagy URH-rádión közli a járőrautó személyzetével -, az autóban ülő kollegáink a címet behatárolva azonnal indulhatnak a helyszínre. 

 

A járőrözési feladatot ellátó biztonsági őreinket külön oktatjuk dinamikus vezetésre, és kiemelt figyelmet fordítunk a körzetük helyismeretének elmélyítésére.

 

Helyszínre érkezés a riasztásnak megfelelően:


Amennyire fontos az, hogy járőreink hamar a helyszínen vannak, annyira döntő jelentősége van annak is, hogy minden esetben megfontoltan, feltűnésmentesen, a környéket is figyelve, fokozott óvatossággal közelítsék meg a riasztási cím közvetlen környezetét. Ezáltal növekszik annak az esélye, hogy még a helyszínen el tudják fogni az esetleges bűnelkövetőt.

 

Minden riasztás egyaránt fontos:

 

Járőreink a diszpécserközponttól minden lehetséges információt megkapnak, ami segítheti a munkájukat. (Indokolt esetben ügyfelünk akár kulcsot is bocsáthat a rendelkezésünkre, hogy a belső udvart is ellenőrizni tudjuk) 

 

Járőreink a szerződésben vállalt feltételeknek megfelelően akkor is kiszállnak a helyszínre, ha nem ismert a riasztás közvetlen oka, így az ún. vak riasztások (pl. azonosítatlan és/vagy téves jelzések) esetén is ellenőrzik a helyszínt.

 

A beavatkozó - ez esetben az autós járőr - számára ugyanis minden riasztás éles riasztásnak számít; mindig fel kell készülnie a támadás elhárítására, akkor is, ha a riasztást sok esetben emberi mulasztás okozza - pl. bent marad a cica a szobában, vagy nyitva marad egy ablak.