RENDEZVÉNY BIZTOSÍTÁS

Különböző, többnyire nagy létszámban látogatott rendezvények (pl. sportesemények, kulturális -, politikai-, üzleti rendezvények, konferenciák, stb.) alkalmával, a résztvevők biztonsága és a rendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében elengedhetetlen, hogy biztonsági személyzet lássa el a rendvédelmi-, biztonsági- és egyéb feladatokat.

A rendezvénybiztosítás az őrzés-védelem olyan szakterülete, ami az általános vagyonőri képesítésen felül - szakirányú képesítések (biztonságszervező, rendezvénybiztosító őr), egyéb szakvizsgák megléte mellet a megfelelő, ilyen irányú gyakorlatot is megkívánja a biztonsági személyzet részéről. Kollégáink már több esetben bizonyították rátermettségüket, az általunk eddig biztosított rendezvények során.

 

A rendezvénybiztosítás során kiemelt feladatok: a résztvevők személy- és vagyonbiztonságának biztosítása, a rendezvényre érkezők ellenőrzése, beléptetése, esetleges kísérése, a rendezői feladatok ellátása (együttműködésben az illetékes rendőrkapitányság és egyéb szervek munkatársaival), rendkívüli események megelőzése, szükség esetén a megfelelő intézkedések azonnali megtétele.

 

A rendezvények biztosításához szükséges és kapcsolódó feladatokat is ellátjuk (kísérés, forgalomirányítás, ruhatár üzemeltetés, parkoltatás).

 

Jelenleg az Abonyi Kézilabda Klub, hazai megrendezésű mérkőzéseinek rendezői feladatait látjuk el.

 

Feladataink közé tartozik, a már tradicionálisan minden évben megrendezésre kerülő, Abonyi Sportbál valamint a Tó- Party biztosítása is.

 

A rendezvénybiztosítás szolgáltatás - a megbízás jellegétől függően - nagy gyakorlati tapasztalatokat és - törvényileg szabályozott - feltételrendszert igényel.

 

A rendezvények zavartalan lebonyolítása, a nagyobb biztonság érdekében további szolgáltatásokat is kínálunk Önnek:

        - Személyvédelem: a rendezvényen részt vevő ”VIP” személyek biztosítása élőerővel és biztonságtechnikai eszközökkel.

 

 

                                                                          
 
 

- Biztonságtechnikai berendezések: kamera -, evakuációs -, beléptető rendszerek tervezése, üzemeltetése.