ŐRANGYAL24

Napjainkban sokszor nem tudunk annyi időt fordítani hozzátartozóinkra, mint azt szeretnénk. Lehetetlen mindent kontroll alatt tartanunk, de a modern technika segítségével, sokkal többet tehetünk, mint hinnénk.

 

 

 

Azért indítottuk el ezt a szolgáltatást, hogy növeljük idős ügyfeleink biztonságát.

 

 

 

 

 

 

 

Az AP100 mobil segélyhívó készülékkel nem marad segítség nélkül. Az eszköz használata nagyon egyszerű. Csak tartsa lenyomva a segélykérő gombot és a távfelügyeleti központunk azonnal értesül arról, hogy Önnek segítségre van szüksége. Ennek köszönhetően munkatársaink elindítják az előre meghatározott reagálási folyamatot.

 

 

 

A készülék beépített 3D G-érzékelőt is használ mozgás- és sokkriasztáshoz. Az elesésérzékelő jelzésekor a készülék egy automatikus segélyhívást kezdeményez a központ irányába, így akár eszméletvesztés esetén bekövetkező zuhanás alkalmával is riasztja a szolgálatot.

A beépített GPS funkciónak köszönhetően a készülék földrajzi helyzete bármikor ellenőrizhető. Ennek köszönhetően nem csak az otthonában tud segítséget kérni, hanem bárhol az országon belül. Földrajzi területeket is meghatározhatunk, amelyek elhagyása esetén az eszköz riasztást küld.

 
 

 

Természetesen a szolgáltatást nem csak idős ügyfeleink vehetik igénybe. Nagy segítség lehet olyanok számára, akik önállóan, egyedül dolgoznak veszélyes munkakörben. Vagy akár kiváló társ lehet gyermekeinknél szabadtéri sportoláskor, kiránduláskor vagy akár egyszerűen az iskolában is.

 
 

A készülék alapára 68.000.- Ft (bruttó). Az „Őrangyal24” szolgáltatás igénybevétele céljából, 12 hónapos hűségidő vállalása mellett bruttó 48.000.- Ft kedvezményes vételáron vásárolhatja meg az eszközt. Amennyiben a biztosított igazoltan krónikus betegségben szenved, további 25% kedvezményt biztosítunk, így a vételár 32.000.- Ft. 36 hónap hűségidő vállalása esetén, a készüléket díjmentesen kapja. Ebben az esetben, egyszeri 25.000.-Ft kauciót ad át a szolgáltatónak, amit a, a 31-36. hónapok szolgáltatási díjaiból jóváírunk.

Az értékesített készülékre 12 hónap jótállást vállalunk.

Az ŐRANGYAL24 Szolgáltatási Csomag havi készenléti díja: 6.350.- Ft. 12 hónapos, vagy annál több hűségidő vállalása mellett bruttó 5080.- Ft.

 
 

Amennyiben hűségidő vállalása nélkül vásárol, 6 hónapos előfizetés esetén 5%, 12 hónapos előfizetés 10% kedvezményre jogosult a szolgáltatási díjból.