Biztonságtechnika Abony - ÜDVÖZÖLJÜK

AboPÁL a biztonsági őr

Kérem, engedje meg, hogy ezúton mutassuk be Önnek az „AboPOL” Vagyonvédelmi és Biztonságtechnikai Kft-t, továbbá figyelmébe ajánljuk szolgáltatásainkat. 

 

Vállalkozásunk megalapítására a helyi közösségi igény késztetett bennünket, mely az akkoriban tapasztalt gazdasági hanyatlás által generált – és várhatóan intenzívvé váló – vagyon elleni bűnözéssel szembeni magánvédelemként fogalmazódott meg. 

 

Az AboPOL KFT 2009. április 1-től olyan kombinált vagyonvédelmi szolgáltatást biztosít, mely az elektronikus riasztórendszer telepítésétől, a rendszeres karbantartáson és üzemeltetésen túl, a rendszer jelzésére történő élőerős vonulást is magában foglalja. 

 

A védeni kívánt objektummal kapcsolatban helyszíni felmérést és bűnmegelőzési tanácsadást is végzünk. Javaslatot teszünk a legoptimálisabb passzív, aktív védelemi rendszerek és a helyszíni élőerős őrzés kivitelezésére.

 

 

Személyre szabott, a szolgáltatási igények és műszaki lehetőségek függvényében elkészített ajánlatunk mellé, partnerbiztosítóink legkedvezőbb biztosítási termékét is megkeressük.

Fő tevékenységi körünkben (távfelügyelet), a magántulajdon védelmére telepített riasztórendszerek elektronikus jelzései, egy helyi un. lokális diszpécserközpontba futnak be. A 24 órás diszpécserszolgálat értesíti a vonulásra felhatalmazott, az előírt képesítéssel rendelkező, formaruhával valamint a szükséges és törvényes eszközökkel felszerelt járőr munkatársunkat, aki a vagyonvédelmi tevékenységre utaló feliratokkal, jelzésekkel ellátott járőr-gépkocsival haladéktalanul a helyszínre vonul. 

 

A járőr, a szolgáltatási szerződés értelmében, felhatalmazást kap a magánterületre történő belépésre, a jelzést előidéző esemény tisztázása érdekében. A továbbiakban szakszerűen feltárja a jelzést előidéző esemény körülményeit és a haladéktalanul szükséges lépéseket (elkövető elfogása, eltulajdonított érték visszatartása és biztosítása, a tulajdonos és a hatóság értesítése, majd érkezésükig a helyszín védelme, a nyomok biztosítása) azonnal megteszi. 

 

Szolgáltatásaink kiemelt szegmensének tekintjük a magánlakások – különösen az idős, egyedülálló személyek és vagyontárgyaik – védelmét, továbbá a köz- és oktatási intézmények, valamint a kereskedelmi egységek elektronikus és/vagy élőerős védelmének megszervezését. 

 

Ügyfélközpontú szolgáltatásainkkal és a megrendelő lehetőségeihez igazodó könnyített fizetési feltételek biztosításával törekszünk a lakosság és vagyontárgyaik védelmére, valamint szakemberhálózatunk segítségével az esetleges károkozások következményeinek felszámolására.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük hívja munkatársainkat a

06/70/369-2950 
vagy
06/70/331-9282 

telefonszámon, a részletes telepítési és szolgáltatási lehetőségek helyszíni egyeztetése céljából.

"VÁRJUK HÍVÁSÁT,HOGY MEGELŐZHESSÜK ÁLDOZATTÁ VÁLÁSÁT!"
 
 
 
abony biztonságjárőrszolgálatabopol járőrkocsi