OBJEKTUMŐRZÉS

Bár az objektumőrzés tűnik a legegyszerűbbnek a vagyonvédelmi tevékenységek között, valójában a legösszetettebb feladatrendszert tartalmazza. Az objektumvédelem kategóriáiba sorolhatók azok a klasszikus, élőerős őrzésre épülő vagyonvédelmi tevékenységek, melyek legelterjedtebbek és mindenki számára ismertek. 

 

Találkozhatunk vagyonőrökkel, biztonsági őrökkel irodaházak recepcióin, gyárak, üzemek teher és személyportáin, egyéb telephelyek kapuinál, vagyis mindenhol, ahol a vagyonvédelem és a biztonságvédelem fontos. 

 

Jellemzően a következő szolgáltatások ellátása kerül tervezésre objektumvédelem esetén egy mélyreható és precíz biztonsági audit végrehajtása után:

 

- személyek, gépjárművek hagyományos és központi számítógépes rendszer alkalmazásával történő ki- és beléptetése
- szállítmányok, rakományok tételes ellenőrzése
- az objektumok zártságának ellenőrzése
- csomag- és ruházat átvizsgálás
- árukészletek időszakos ellenőrzése
- selejtezési feladatok végrehajtása
- recepciós feladatok ellátása
- belső és külső járőrözési feladatok végzése
- magánterületre belépő gépkocsik vezetőinek alkoholos szondáztatása
- továbbá olyan komplex feladatokat is elvégezhet a biztonsági szolgálat, amely a belső területek ellenőrzésén át, a veszélyes gépek közelében munkát végzők ellenőrzéséig is kiterjedhet

 

 

 

Fontos, hogy az objektumvédelmi szolgáltatások ellátásakor olyan őrt alkalmazzunk, aki a helyszínen szakszerűen, az előírásoknak megfelelően és hatékonyan lép fel, ha arra szükség esetén a felelősség bizonyos részét is átvállalva a megbízótól


Formaruhás vagyonőreink megjelenésükkel, tevékenységükkel és magatartásukkal is kifejezik társaságunk üzletfilozófiáját, miszerint: a minőségi szolgáltatás a kulcs, ügyfeleink bizalmának az elnyeréséhez. 

 

Esetleges problémák megoldásában az adott területen, őreink az illetékes személyek, akik segítséget nyújthatnak, intézkedéskor pedig a kellő tekintéllyel képviselik a megbízót.

 

Természetesen a vagyonvédelem és a biztonságtechnika még számos formájával találkozhatunk a mindennapokban.