Blog




Elkapta az ABOPOL a betörőt a szolnoki Intersparnál!


 

 

 

 

  veroniq - 2021.03.02. 09:23

 

 

 

 

 

Előző nap szabadult az elkövető, és máris visszakerül!


Az ABOPOL Kft több településen is végez távfelügyeleti tevékenységet. Abonyban több száz háztartásban védik a lakosság biztonságát, mind magánházak, mind pedig vállalkozások tekintetében. A távfelügyeleti cég Szolnokon is dolgozik, vonuló járőr szolgálja a biztonságot. Március 2.-án hajnalban az Intersparnál akadt dolga a szolgálatban lévő ABOPOL-os járőrnek. Riasztás érkezett a távfelügyeleti központba, hajnali fél kettő körül.

Lapunk nem hivatalos információi szerint a kiérkező járőr, aki értesítette a rendőrség munkatársait is, az ellenőrzés során azt tapasztalta, hogy a főbejáratot megrongálta a tettes, majd bejutott az áruházba. Az elkövetőt tetten érte az ABOPOL járőre, és a rendőrséggel közösen megakadályozták az üzletben lévő értékek eltulajdonítását.

Lapunk úgy tudja, hogy egy visszaeső elkövetőt csíptek nyakon, aki előző nap szabadult a büntetésvégrehajtási intézményből. A tetten ért betörő az ajtót jelentősen megrongálta ugyan, de értéket a boltból eltulajdonítani nem tudott a szakszerű beavatkozásnak köszönhetően.

LV

 

 


vissza